Britain Bingo

Bingo is van de grootste spelen in de wereld en ook één van het populairst geworden. Het tegendeel aan zijn reputaties een spel voor oude dames en kerken, is het een trendy spel geworden dat aan het vele jonge mensen eveneens trekt.

Bingo heeft zijn wortels in middeleeuwse ital, maar het bereikte werkelijk in populariteit in de Verenigde Staten toen het in kerken als middel begon worden gespeeld om fondsen voor de parochie op te heffen. Het spel groeide snel in populariteit en werd het populairste spel dat met meer dan negentig miljoen dollar vandaag wordt gespeeld dat aan bingo elke week in de alleen Verenigde Staten worden besteed.

Bingo is een eenvoudig te leren spel en vereist geen vaardigheid, aangezien het volledig een kansspel is. U wordt gegeven een kaart of kaarten, afhankelijk van het aantal kaarten dat u hebt gekocht en dan beginnen de aantallen worden uitgeroepen. Er is geen behoefte zich ongerust te maken als u een aantal miste, aangezien alle aantallen op de raad worden gepost. Wanneer u de kaarten, hebt voltooid van welke manier het spel in de bingozaal van u keus wordt gespeeld, roept u dan bingo uit en dan kaardt u wordt gecontroleerd. Als men vindt dat uw kaart in akte doet hebben alle aantallen dan uitgeroepen u de prijzen krijgen. Dit is gewoonlijk geld maar het kan ook toestellen en andere huishoudenvoorwerpen zijn.
Close